Fagyitölcsér házilag

ELŐKÉSZÍTÉS: 15 perc – SÜTÉS: 4 perc – Az összes hozzávalót kikeverjük, sima, jól kenhető masszát kell kapnunk. Egy sütőpapírra 12-15 cm átmérőjű köröket rajzolunk (attól függően, mekkora tölcséreket szeretnénk). Egy nagy, lapos tepsire rakjuk úgy, hogy a rajzolt oldal lefelé nézzen. Vékonyan rákenjük a tésztát, és forró sütőben pár perc alatt megsütjük. Késsel alányúlunk, leválasztjuk a sütőpapírról, és még forrón formázzuk. Vagy tölcsért tekerünk belőle, vagy ráborítjuk egy kicsi tálra, így tudunk kelyheket csinálni. Ha kihűlt, megtartja az alakját. A többi tésztát is hasonlóan megsütjük.

kaloria 110 CAL
ido 19 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink