Forrás: Vidék íze

Fahéjas-cukros dió és mandula

  1. Az összes hozzávalót beleöntjük egy vastagtalpú serpenyőbe, jól elkeverjük. Kis lángon pároljuk-pirítjuk. A cukor közben karamellizálódik, de nem ég oda a hozzáadott víz miatt. Amikor elpárolgott a víz, nyúlós karamell vonja be a dióféléket. Most már ott kell állni, és folyamatosan keverni mindaddig, míg ez a folyékony karamell el nem tűnik. Amikor ismét száraz lesz, és szépen kicsapódnak a cukormorzsák, akkor vagyunk kész. Azonnal egy nagy tányérba borítjuk, hogy ne süljön tovább.

Sütőtökös kenyér dióval és mandulával

Paleo csoki aszalt gyümölcsökkel és diófélékkel

kaloria 310 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink