Forrás: Csonka Ilona

Fahéjas-mézes puszedli

Felmelegítjük a mézet, beleolvasztjuk a vajat, összekeverjük a fűszerekkel. Ha kicsit hűlt, összedolgozzuk a porcukorral, valamint a szódabikarbónával elkevert liszttel. Diónyi gömböket formázunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, 180 fokos sütőben körülbelül 10 perc alatt megsütjük.

A mázhoz jól kikeverünk egy tojásfehérjét 10-15 dkg porcukorral, és még forrón megkenjük vele a puszedliket. Sokáig eltartható, puha mézes aprósütemény.

Vera mézes puszedlije

Karácsonyi kuglóf

 

kaloria 230 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Csonka Ilona

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.