Fehércsokoládé krém őszibarackkal és pisztáciával

Fehércsokoládé krém őszibarackkal és pisztáciával

A csokoládét felkockázzuk, majd gőz fölött felolvasztjuk. Egy edénybe sok jeget és némi vizet teszünk, majd amikor
a csoki felolvadt, erre a jégágyra tesszük az edényét. A csokoládéhoz hozzáadjuk a vizet, majd kézi vagy gépi
habverővel lelkesen keverjük. Ahogy hűl a keverék, finom, tiszta, egyre sűrűbb csokikrémet fogunk kapni, melyet hűtőbe téve tovább stabilizálhatunk. A gyümölcsöt meghámozzuk és egészen apró kockákra vágjuk, a pisztáciát durvára vagdossuk. A krémet tálkákba szedjük és mindkettőből kanalazunk egy keveset a tetejére.

kaloria 450 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink