Fetás zöldségekkel töltött paprika

Kevés zsiradékon elkezdjük sütni az apróra vágott póré- és vöröshagymát.

Ha már átlátszóak a hagymadarabok, rárakjuk a darált húst, és nagy lángon pirítjuk, közben fakanállal szétszedjük az összetapadt nagyobb rögöket.
A 8 nagy paprikát félbevágjuk, a szárát levágjuk. A csutkát, magokat kikaparjuk. Belefektetjük a fél paprikákat egy kizsírozott tepsibe.

A vegyes zöldségeket szükség szerint tisztítjuk, hámozzuk, apróra vágjuk. Hozzáadjuk a hagymás darált húshoz, ízesítjük sóval, borssal, majoránnával, oregánóval és zúzott fokhagymával, addig pároljuk, hogy még roppanósak maradjanak.

Ezt a zöldséges ragut kanalazzuk a paprikacsónakokba. A tetejére szórjuk az összevágott feta sajtot, és 180 fokra előmelegített sütőben jó negyedórán át összemelegítjük.

kaloria 440 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.