Fokhagymás-olívaolajos tészta

  1. A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, és 3-4 evőkanál főzővízzel együtt félretesszük.
  2. Amíg a tészta fő, addig egy serpenyőben olívaolajat és vajat hevítünk, és alacsony hőmérsékleten megdinszteljük rajta fokhagymát, mellédobjuk a petrezselymet, és fél perc múlva lehúzzuk a tűzhelyről.
  3. A kifőtt tésztát még langyosan a fokhagymás-petrezselymes olívaolajba forgatjuk, a főzőlével összekeverjük. Ízlés szerint parmezánnal megszórhatjuk.
kaloria - CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.