Egy kis tálban összekeverjük a pác hozzávalóit. Az egész combokat jó alaposan bekenjük vele. Jól záródó dobozba rakjuk, és egy éjszakán át érleljük a hűtőszekrényben.
Másnap meghámozzuk az édesburgonyát és a vöröshagymát, mindegyiket nagyobb kockákra vágjuk, és a fokhagymagerezdekkel együtt beleszórjuk egy kizsírozott tepsibe, sózzuk és borsozzuk.
A bepácolt combokat szintén fűszerezzük sóval és borssal, berakjuk a tepsibe az édesburgonya mellé. Öntünk alá kevés vizet, alufóliával lezárjuk, és 175 fokos sütőben 40 percig sütjük. Levesszük róla a fóliát, ha nem pirult meg a teteje, akkor felemeljük a sütő hőmérsékletét 200 fokra, visszatoljuk a tepsit, és addig sütjük a csirkét, míg meg nem pirul. (Ha az édesburgonya már megsült, akkor azt vegyük ki mellőle.)