Forrás: Ványi László

Fokhagymás flekken nyárson sütve

Fokhagymás flekken nyárson sütve

A tarjaszeleteket húsverő kalapáccsal kiklopfoljuk. Megsózzuk, meghintjük őrölt borssal, azután bekenjük mustárral meg zúzott fokhagymával. A szeleteket megszórjuk apróra vágott petrezselyem zöldjével, és föltekerjük. A tekercseket egymás mellé tesszük,
vékony, fából készült grillnyársakkal másfél centinként átszúrjuk, majd a húst a nyársak mentén ujjnyi vastag
szeletekre vágjuk.
Egy serpenyőben olajt forrósítunk, és a nyársakat lassan, mindkét oldalukon átsütjük, a végén pedig kicsit meg is pirítjuk. Savanyúsággal, friss kenyérrel kínáljuk.

kaloria 410 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.