Forrás: Pásztor Tünde

Fokhagymás sertésszűz zöldfűszeres sajtos pennével

A sertésszüzet csíkokra vágjuk, megsózzuk, meghintjük frissen őrölt zöld borssal, bedörzsöljük áttört fokhagymával, és hagyjuk egy kicsit állni, hogy átjárják az ízek. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne a húst.

Pár perc alatt elkészül – vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki, a húscsíkok belseje maradjon szaftos.

A zöldfűszeres sajtkrémet összekeverjük a forró tésztával. Adagonként
tányérokra osztjuk, végül a tetejére halmozzuk a húscsíkokat.

kaloria 710 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink