Fokhagymás-sajtos kifli

Fokhagymás-sajtos kifli

Lereszeljük a fokhagymát, összekeverjük a krémsajttal, a puha vajjal, ízlés szerint sózzuk, frissen darálunk hozzá fekete borsot. Ezzel kenjük meg a félbevágott kifliket. A kétféle sajtot lereszeljük, és rászórjuk a tetejére. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és addig sütjük, míg meg nem pirul a sajt a tetején. Ügyelünk rá, hogy éppcsak megbarnuljon itt-ott a sajt, mert ha túlzottan megpirítjuk, keserű lesz.

kaloria 330 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Fokhagymás-sajtos kifli

bors

2 dkg vaj

2 gerezd fokhagyma

10 dkg krémsajt

5 dkg trappista sajt

10 dkg füstölt sajt

4 1enes 1enes kifli

Ajánlataink