Füstölt sajttal és tarjával töltött sertéskaraj rántva klasszikus burgonyapürével

Éles késsel kinyitjuk a karajszeleteket. Kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. A töltelékhez apróra vágjuk a füstölt tarját, a füstölt sajtot és a lila hagymát, jól összekeverjük. Minden szelet egyik felére rakunk egy-egy adagot, majd a hús másik felét ráhajtjuk.

Óvatosan panírozzuk a szokásos módon (liszt, tojás, morzsa). Bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

Megfőzzük a megtisztított burgonyát. Leszűrjük. Hozzáadjuk a felforrósított vajat meg tejet, és robotgép segítségével habosítjuk. Végül sóval, borssal, csipetnyi frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük.

3 panírozási trükk, amit jó tudni!

 

kaloria 970 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.