Forrás: Vidék íze/Lebhardt Ferenc

Fűszeres csirkeszárnyak cukkinivel

A paradicsompürét összekeverjük a tojással, az áttört fokhagymával, egy evőkanál vízzel, és annyi liszttel, hogy a palacsintatésztánál sűrűbb masszát kapjunk. Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. Megforgatjuk benne a csirkeszárnyakat, azután bő, közepesen forró olajban lassan kisütjük.

A cukkinit felkarikázzuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne a zöldségkarikákat. Mielőtt kész lenne, hozzáadjuk a szezámmagot, és azt is rózsaszínűre pirítjuk.

BBQ csirkeszárnyak

Ropogós csirkeszárnyak káposztasalátával

 

 

kaloria - CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze/Lebhardt Ferenc

Ajánlataink