Forrás: Pásztor Tünde

Fűszeres sajtgolyók joghurtos öntettel

Fűszeres sajtgolyók

A vajat felpuhítjuk, hozzáadjuk a sajtkrémet, és összedolgozzuk a megreszelt trappistával meg a juhsajttal (vagy az áttört juhtúróval). Sóval ízesítjük – más fűszert nem is ajánlunk hozzá, mert elviszi a sajtok ízét. A sajtmasszából kis gömböket formázunk, és megforgatjuk
színes durva borsban, aprított petrezselyemben vagy tetszés szerint finom kockákra vágott sárgarépában.

Joghurtos öntet

Az öntethez a joghurt elkeverjük az apróra vágott snidlinggel és egy gerezd zúzott fokhagymával. Sózni
nem szükséges, mert a sajtok önmagukban elég sót tartalmaznak.

kaloria 220 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink