Gesztenyealagút sütés nélkül

  1. Összegyúrjuk a rummal a gesztenyemasszát. Sütőpapírra egy téglalapot kenünk a masszából: hossza akkora legyen, mint a formáé, a szélessége pedig legyen egyenlő a palástkerületével. Belehelyezzük egy őzgerincformába úgy, hogy a papír kívülre, a forma felé essen. Eligazgatjuk. Habot verünk a tejszínből a porcukorral, a vaníliás cukorral és a habfixálóval. Kétharmadáig megtöltjük vele az őzgerincet. Egy sorban középen kirakjuk meggyel. Rásimítjuk a maradék tejszínhabot úgy, hogy körülbelül piskótamagasságnyi hely maradjon még. Végül a tetejét kirakjuk rumos tejben megmártott babapiskótákkal. Hűtőbe tesszük legalább két órára. Tálalás előtt kiborítjuk. Lehúzzuk róla a papírt. Tejszínhabbal díszítjük, szeletekre vágva kínáljuk.

Túrós gyümölcsalagút

Gesztenyekrémes birsalagút

 

kaloria 270 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink