Gesztenyekocka
A tojások sárgáját alaposan kikeverjük a 6 evőkanál porcukorral, azután hozzáadjuk az étolajat, a lisztet és a sütőport. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan a tésztához keverjük. Kivajazunk és kilisztezünk egy 20 × 30 cm-es tepsit, beleöntjük a masszát, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
krémet elsimítjuk a kihűlt tészta tetején. A tejszínből egy evőkanál cukorral habot verünk, és bevonjuk vele a sütemény tetejét. Gesztenyedarával díszítve, kockákra vágva tálaljuk.
Krém
A krémhez a porcukrot a vajjal, a rummal és végül a burgonyanyomón áttört gesztenyemasszával jól összekeverjük. A vaníliás pudingport a tejben megfőzzük. Amikor kihűlt, összekeverjük a gesztenyekrémmel. A