Gesztenyés kekszszalámi 

  1. A vajat összeolvasztjuk a csokoládéval. Egy tálba tesszük a gesztenyemasszát, és ráöntjük a vajas csokoládét. Hozzáadjuk a többi hozzávalót. Ha nem áll össze, annyi tejet adunk hozzá, hogy formázható legyen.
  2. 2. Kettéosztjuk a tésztát, mindegyik részből egy-egy hengert formázunk. Egy lapos tányérba szórjuk a kókuszreszeléket, és mind a két rudat jól megforgatjuk benne, kicsit bele is nyomkodjuk, hogy minél több tapadjon a reszelékből a tészta oldalára. Deszkára tesszük, és legalább egy órán át hűtjük. Tálalás előtt vastagabb szeletekre vágjuk, úgy kínáljuk.

A recept a Vidék íze 2020. november 20-án megjelenő számában található.

A gesztenyés kekszszalámi elkészítését videón is megnézheti!

 

kaloria 420 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

1 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.