Gombás csirkemáj

Meghámozzuk a vöröshagymát, félfőre vágjuk. Egy nagy serpenyőben megdinszteljük a három evőkanálnyi libazsíron. Ha már szép átlátszó, rátesszük a csíkokra vágott gombát és az áttört fokhagymát. Fűszerezzük majoránnával, őrölt pirospaprikával, és még öt percig pároljuk együtt.

A májat megtisztítjuk, feldaraboljuk, rátesszük a gombás alapra, és nagy lángon sütjük. Két perc múlva mehet rá a feldarabolt paprika és paradicsom, és közepes lángon sűrűre főzzük. Csak akkor sózzuk és borsozzuk, amikor már készen van. Friss kenyérrel vagy valami egyszerű körettel tálaljuk.

Almás-gombás csirkemáj

kaloria 300 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.