Forrás: Receptposta

Göngyölt sonkaszelet gombásan

Lereszeljük a meghámozott vöröshagymát, kevés zsiradékon megpirítjuk. Rádobjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, és megpároljuk. Kevés sóval, borssal fűszerezzük. Felaprítjuk a petrezselyem zöldjét és a bazsalikomot, a gombás raguhoz keverjük, majd ráöntjük a kis sóval felvert tojásokat, és lágy állagúra sütjük. Minden sonkaszeletre teszünk belőle. Feltekerjük a szeleteket, a végüket fogvájóval megtűzzük. Óvatosan panírozzuk a szokásos módon, majd bő, forró zsiradékban pirosra sütjük.

kaloria 420 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.