Gőzmetélt
A tejet felforraljuk, hozzáadunk 5 dkg vajat és kifőzzük benne a tésztát. Leszűrjük és jól lecsorgatjuk. A tojássárgájákat a cukorral meg 3 dkg vajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a rumban áztatott mazsolát, és kevés citromhéjat reszelünk bele. Az egészet összekeverjük, végül lazán elvegyítjük benne a kemény
habbá felvert tojásfehérjét. Ennek legjobb módja, ha először csak a fehérje egyharmadával lazítjuk fel a
tojásos-tejfölös keveréket, majd utána adjuk hozzá a maradék kétharmadot, hogy jó habos legyen. A masszába
óvatosan belekeverjük a lecsurgatott tésztát és a durvára vágott diót, majd kivajazott tepsibe öntjük, és vízgőzön,
kb. 50 perc alatt megsütjük. Vaníliás cukorral meghintve tálaljuk.