Gyöngyhagymás csirkecomb kéksajttal sütve
A csirkecombot megsózzuk, megborsozzuk, és fellazítjuk
a bőrét. Néhány szem gyöngyhagymát félreteszünk a tálaláshoz, a többit félbe- vagy négybe vágjuk, a piciket akár egészben is hagyhatjuk. A sajtot összemorzsoljuk vagy felaprítjuk, azután összekeverjük a hagymával meg a finomra vágott petrezselyem zöldjével. Mindezt jól összekeverjük, és a csirkecombok bőre alá töltjük.
A húst ezután kiolajozott tűzálló tálba tesszük, és fóliával
letakarva 40-45 perc alatt puhára pároljuk a 160 fokos
sütőben. Végül levesszük a fóliát, s a csirkecombok
bőrét szép pirosra, ropogósra sütjük. A félretett gyöngyhagymával díszítve tálaljuk.