Gyümölcsös rakott palacsinta

Gyümölcsös rakott palacsinta

A lisztet simára keverem a tejjel, a tojásokkal, az olajjal, egy csipet sóval, és legalább 15-20 percig állni hagyom.
A gyümölcsöket megmosom, szükség szerint meghámozom, kimagozom és felkockázom, majd összekeverem a cukor felével. A mascarponét
összedolgozom a cukor másik felével és a vaníliás cukorral. Az öntethez a csokoládéöntet-port kikeverem a hideg tejjel. A tésztából a szokásos módon palacsintákat sütök. Az első
palacsintát tálra teszem, megkenem a mascarponés töltelékkel, megszórom gyümölccsel, majd befedem a
következő palacsintával. Ezt addig ismételem, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére palacsinta kerüljön!
A tortaszerűen összerakott palacsintát leöntöm a csokoládéöntettel, és cikkekre vágva kínálom.

kaloria 490 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.