Hagymás pecsenye lábasban sütve

Előkészítés: 15 perc – Párolás: 2,5 óra

Vastagabb, nem túl nagy szeletekre vágjuk a húsféléket. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük ízlés szerint őrölt köménnyel és/vagy babérral. Beletesszük egy lábasba. A hagymákat megtisztítjuk, a nagyobbakat félbevágjuk, a kisebbek maradhatnak egészben. A fokhagymát gerezdekre szedjük, meghámozzuk, de nem törjük át, egészben dobjuk a lábasba. Felolvasztjuk, felforrósítjuk a zsírt, ráöntjük az előkészített húsra és hagymára. Kis lángon gyöngyöztetve pároljuk több órán keresztül, így lesz nagyon omlós a pecsenye. Ha kész, akkor a zsírt leöntjük róla (zsíroskenyérre, krumplis ételekhez pompás lesz).

Sörben párolt oldalas vele sült krumplival

kaloria 410 CAL
ido 165 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

8 személyre

Ajánlataink