Halburger

Halburger

Ledaráljuk a harcsa- és a pontyfilét a vörös-, a lila és a fokhagymával együtt. Ízesítjük sóval, fűszerezzük durvára
darált borssal, majoránnával és a fűszerkeverékkel. Hozzáadjuk a tojásokat, a finomra vágott petrezselymet, a
Worcester-szószt és a zsemlemorzsát. Összedolgozzuk,
és ha szükséges, még keverünk hozzá morzsát. Körülbelül
félórát pihentetjük hűtőszekrényben. Ezek után 12 dkg-os
húspogácsákat formázunk belőle. Grill-lapon 5-7 perc alatt
készre sütjük. Közben a félbevágott ciabattát megpirítjuk,
megkenjük bazsalikomos paradicsomszósszal. Salátát, paradicsomot, uborkát, hagymát teszünk bele, erre helyezzük a húspogácsát. Ízlés szerint majonézt és mustárt adunk hozzá.

kaloria 380 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

6 személyre

Ajánlataink