Halfilé rétesbundában, spenóttal

Halfilé rétesbundában, spenóttal

Az apróra vágott fokhagymát pár percig kevés vajon pirítjuk, beledobjuk a megmosott, apróra tépkedett spenótleveleket, sózzuk-borsozzuk, meghintjük szerecsendióval, végül 3-4 perc múlva hozzákeverjük a krémsajtot. Nedves konyharuhán kiterítjük a szétszedett réteslapokat, és egyenként megkenjük olvasztott vajjal. Kettőt egymásra helyezünk, elosztjuk rajta a spenótot, aztán még két réteget ráhelyezünk, és arra rakjuk a vékony szeletekre vágott halat. Felgöngyöljük, a végeit
összenyomkodjuk. A tetejét megkenjük tejszínnel vagy
vajjal. 200 fokon 25 percig sütjük (aláönthetjük a maradék
tejszínt). Csak akkor szeleteljük fel, ha kissé kihűlt.

kaloria 240 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink