Halszeletek sajtköntösben
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A halszeletekről leitatjuk
a nedvességet, majd enyhén megsózzuk, és megcsöpögtetjük frissen csavart citromlével. A megmosott
petrezselyem zöldjét vágódeszkán darabosra vagdaljuk.
A krémsajtot egy tányérba tesszük, és hozzákeverjük a
reszelt trappistát. Beleforgatjuk a petrezselyem zöldjét is,
majd sóval, fehér borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük.
Egy sütőálló serpenyő aljára kevés olajat öntünk, és
felforrósítjuk. Az előkészített halszeleteket lisztbe mártjuk,
azután az egyik oldalukat megsütjük. Megfordítjuk őket,
és a tetejükön igazságosan elosztjuk a sajtos keveréket.
A serpenyőt betoljuk a forró sütőbe, és 8-10 perc alatt
készre sütjük.
Főtt rizzsel és párolt zöldségekkel kínáljuk.