Hansági bojtár kedvence

Hansági bojtár kedvence

A gombát alaposan megmossuk, felkockázzuk, a hagymát
megtisztítjuk és finomra vágjuk. A tojásokat megfőzzük. A
hátszínt négy szeletre vágjuk, kiverjük, a széleit bevagdossuk. A felforrósított zsírban a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük, majd a húst kiszedjük a serpenyőből. A maradék zsírban a hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, és együtt pirítjuk tovább az egészet. Visszatesszük a hússzeleteket, sóval és borssal fűszerezzük, majd csontlével felengedve puhára pároljuk. Tálaláskor a megtisztított, főtt fürjtojásokat kettévágva a hússzeletekre helyezzük, és a fűszeres gombával, tetszés szerinti körettel tálaljuk.

kaloria 400 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink