Háromszínű sajttorta
Első lépésként a kekszet – kapható olyan vajas keksz,
amelyik teljes őrlésű lisztből készült – aprítógépben morzsásra aprítjuk. Összekeverjük a vajjal és annyi tejjel, hogy ne essen szét. Kibéleljük egy kis tortaforma alját és oldalát sütőpapírral. Belenyomkodjuk a kekszet. Hűtőbe rakjuk. Megolvasztjuk az étcsokit, összekeverjük az egyik doboz sajttal, porcukorral édesítjük, és elsimítjuk a kekszen. Második réteg: itt a tejcsokival ugyanúgy járunk el, mint az étcsokoládéval (ne lepődjünk meg, ha végül a kész tortában nem különül el a két csokikrém.) Harmadik rétegként a fehér csokis sajtkrém következik. Apró csokilencsékkel, csokireszelékkel díszítjük.
A hűtőben 3 órán át dermesztjük, utána gyönyörűen ki
lehet venni a tortaformából, az aljáról is le lehet húzni a papírt.