Hentesleves

Hentesleves

A vöröshagymát és a fokhagymát fokhagymanyomón áttöröm. Felhevített olajon üvegesre párolom. Hozzáadom az apró kockákra vágott sárgarépát, gyökeret, karalábét, zellert meg a zöldborsót. Néhány percnyi párolás után hozzáteszem a darált húst, és addig keverem, míg elveszti a színét. Meghintem pirospaprikával és sóval, elkeverem,
majd feleresztem két liter vízzel. Beleteszem a zöldpaprikát és a paradicsomot. Kb. 25 percig főzöm, ekkor hozzáadom az apróra vágott burgonyát és a
karfiolt. Ha felforrt, hozzáadom a tarhonyát és a fűszereket. Akkor kész, amikor a tarhonya is megpuhult.

kaloria 210 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink