Habot verünk a nyolc tojásfehérjéből. Kikeverjük a tojássárgájákat a porcukorral és a forró vízzel. Hozzávegyítjük a sütőporral elkevert lisztet, végül beledolgozzuk a tojáshabot. Elfelezzük, az egyik felébe belevegyítjük a kakaóport egy evőkanál vízzel.
Két közepes tepsibe sütőpapírt terítünk, egyikbe a világos masszát, a másikba a kakaósat simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
Rácsra borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és hagyjuk kihűlni. Utána körülbelül 3 centi átmérőjű pogácsaszaggatóval kis korongokat vágunk ki belőlük (a leeső részeket félretesszük a töltelékhez).
Elkészítjük a krémet. Egy kis lábasba öntünk egy deci tejet, beleszórjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük. Több adagban beledolgozzuk a többi tejet is. Folyamatos keverés mellett felforraljuk, kis lángon forralva sűrűre főzzük. Átöntjük egy tálba, és hagyjuk teljesen hidegre hűlni.
A puha vajat elektromos habverővel kihabosítjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral. Végül szintén elektromos habverővel több adagban hozzádolgozzuk a főzött lisztes krémet. A kész vaníliás krémet kétfelé osztjuk, egyharmad-kétharmad arányban. A nagyobbik részhez hozzákeverjük a szaggatás után megmaradt tésztát, összemorzsolva.
Összeállítjuk a kis tornyokat: egy kakaós korongot megkenünk egy-két centi vastag morzsás krémmel, ráteszünk egy világos korongot. Kenőkéssel szépen körbekenjük kívülről az oldalát és a tetejét. Utána vagy darált dióban, vagy kókuszreszelékben megforgatjuk az oldalukat. Végül összeolvasztjuk a csokit a vajjal, és a tetejére csurgatjuk.