Horpácsi sertéskaraj

Horpácsi sertéskaraj

A karajból nyolc egyforma szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, megsózzuk, és forró olajban oldalanként két-két percig elősütjük. A sütésből visszamaradt
zsiradékban finomra vágott hagymát pirítunk, meghintjük pirospaprikával és felengedjük egy kevés vízzel. Amikor felforrt, megsózzuk, beletesszük az elősütött hússzeleteket. A tetejét bőven megrakjuk szalonnaszeletekkel és karikára vágott kolbásszal. Néhány szelet zöldpaprikát is teszünk rá, majd fedő alatt a húst puhára pároljuk. A legvégén hozzáöntjük a liszttel elkevert tejfölt, és még egyszer felforraljuk. Galuskával körítve adjuk az asztalra.

kaloria 580 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink