Húsgombóc tepsiben, zöldségágyon

Húsgombóc tepsiben, zöldségágyon

Összekeverjük a kétféle húst az áttört krumplival, az egész tojással, sóval, borssal, az összevágott petrezselyem zöldjével. Vizes kézzel kicsi diónyi gombócokat formázunk belőle.
A krumplit meghámozzuk, cikkekre vágjuk, sós vízben egy-két percig főzzük, utána leszűrjük. Egy jó nagy sütőtepsit előveszünk (akkora legyen, hogy egy rétegben férjen el minden). Kizsírozzuk, és egyenletesen elrendezzük benne a krumplit, a nagyobb darabokra vágott újhagymát, a répát, és közé dugdossuk a húsgolyókat. Rászórjuk a rozmaringleveleket, és kis olvasztott zsírral meglocsoljuk. 180 fokos sütőben pirosra sütjük.

kaloria 370 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.