Forrás: Lapos Rebeka

Húsos raguval töltött lepényke - pirog

Megfuttatjuk a vajon a finomra vágott hagymát, rádobjuk a zúzott fokhagymát. Fél perc után hozzáadjuk az apró kockákra vágott csirkemellet. Körbepirítjuk a húst. Ha kész, rátesszük az apró kockákra vágott paprikát, sózzuk és borsozzuk. Ha kihűlt, betöltjük a tésztát úgy, hogy a húsos ragura mindig teszünk egy-egy nagy csipet reszelt sajtot is. Hűtés után lekenjük a tetejét tojásfehérjével, és magkeverékkel megszórjuk. Forró sütőben sütjük

Kattintsa végig a galériát! Így készül a húsos lepényke (pirog):

 

Sajtos-mogyorós pirog

 

Csirkeleves húsos pelmenyivel

kaloria 300 CAL
ido 105 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Lapos Rebeka

Ajánlataink