Forrás: Pásztor Tünde

Húsos töltött zsemle

Húsos töltött zsemle

A kolbászt kis kockákra vágjuk, és serpenyőbe tesszük zsiradék nélkül. Amikor kezdi kiengedni a zsírját, hozzátesszük a felaprított hagymát, a kis kockákra vágott sonkát, a darált húst, a zúzott fokhagymát, a felaprított
petrezselyem zöldjét, és készre sütjük.
Kivájjuk a zsemlék közepét, összemorzsoljuk, hozzákeverjük a kolbászos- húsos töltelékhez. Púposra töltjük a péksüteményeket. Kis zsiradékkal kikent tepsibe pakoljuk, a tetejüket megszórjuk reszelt sajttal, és
200 fokos sütőben 5-10 perc alatt összesütjük. Sajtmártással, savanyúsággal tálaljuk.

kaloria 430 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink