A tojáskrémhez a tejszínt egy kis sóval habbá verjük. Hozzáadjuk a majonézt, azzal tovább verjük. Végül belekeverjük az összetört főtt tojásokat, és borssal fűszerezzük.
A sonkakrémhez a tejszínt egy kis sóval felverjük. Hozzáadjuk a tejfölt meg a darált sonkát, megborsozzuk és habosra keverjük.
A sajtkrémhez a tejszínt habbá verjük. Hozzákeverjük a mascarponét meg a rokfortot, fűszerezzük, majd belevegyítjük a durvára reszelt parmezánt.
A tormamártáshoz vajon a lisztet megpirítjuk. Rászórjuk a reszelt tormát, kicsit pirítjuk, majd felengedjük a tej és a tejszín keverékével. Sóval, borssal, mustárral ízesítve sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, snidlinget keverünk bele.
A krémeket nagyobb üvegpoharakba vagy fagyis kelyhekbe rétegezzük.