Tészta
A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. A tojássárgáját kikeverjük, hozzáadjuk a darált diót, az olvasztott csokoládét meg a lisztet. A kétféle masszát óvatosan összekeverjük, és egy sütőpapírral bélelt 30 × 40 cm-es tepsiben előbb 180-200 fokon 5 percig, azután 160 fokra csökkentve a hőmérsékletet további 20-25 percig sütjük.
Krém
A krémhez a kávét a csokoládéval enyhe tűzön, kevergetve mézsűrűségűre főzzük, majd elkeverjük és feloldjuk benne a zselatint. Közben a vajat a 2 tojássárgájával meg a porcukorral habosra keverjük. Ehhez adjuk a kávés csokit, valamint a megmaradt tojásfehérjét, keményre felverve. A krémet a kihűlt tésztára kenjük, és a tetejére csokit reszelünk.