Tészta
A szódabikarbónát felfuttatjuk a langyos tejben, azután
a hozzávalókból porhanyós tésztát gyúrunk. Fóliába csomagoljuk, és 30 percig hideg helyen pihentetjük. A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, majd kivajazott sütőlemezen a 200 fokra előmelegített sütőben pár perc alatt megsütjük.
Krém
A krémhez a tojásokat az olvasztott csokoládéval meg a porcukorral gőz fölött habosra keverjük. Levesszük a tűzről, és addig kavargatjuk, amíg kihűl. Beletesszük a puha vajat, végül együtt az egészet simára keverjük.
Máz
A mázhoz a porcukrot gőz fölött elkeverjük 5 evőkanál
forró vízzel. Hozzáadjuk a kakaóport meg az olajat, és simára, fényesre keverjük. Két-két tésztakorongot összeragasztunk a csokoládékrémmel, majd az islereket bevonjuk a mázzal, és hagyjuk megszáradni.