Tészta
A tojásokat habosra keverjük a vízzel és a cukrokkal. A lisztet összevegyítjük a keményítővel és a sütőporral, majd mindezt a langyos olvasztott vajjal együtt beledolgozzuk a cukros tojáshabba. 24 cm-es, sütőpapírral kibélelt formába öntjük, és 180 fokos sütőben sütjük. Rácsra borítjuk, teljesen kihűtjük, majd keresztben félbe vágjuk.
Töltelék
Kevés vízbe beáztatjuk a zselatinlapokat. Simára keverjük a joghurtot a forró vízben feloldott neszkávéval, a kakaóval, a tojáslikőrrel meg a cukorral. A tejszínt habbá verjük, kis részét félretesszük a torta oldalára, a nagyobbik részt pedig óvatosan összeforgatjuk a kávés joghurttal. A zselatint kinyomkodjuk, kis edényben kevés vízben olvadásig melegítjük, majd összevegyítjük a habos kávékrémmel. Az egyik tésztalapot visszatesszük a kapcsos tortaformába, megkenjük a málnalekvárral, ráöntjük a kávékrém felét. Rátesszük a felső tésztalapot, erre kerül a maradék krém. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.
Díszítés
Másnap levesszük a karimát, a félretett tejszínhabbal bevonjuk a torta oldalát, megszórjuk az összetört pisztáciával. Összegyúrjuk a marcipánt a porcukorral, majd két nyuszit formázunk belőle. Olvasztott csokival szemet és orrot rajzolunk nekik. Cukortojásokkal és -virágokkal is díszíthetjük még.