Juhtúrós-sós rudak

Juhtúrós-sós rudak

A lisztet összedolgozzuk a vajjal vagy a margarinnal, a juhtúróval, az elmorzsolt élesztővel és ízlés szerinti mennyiségű sóval. A tésztát egy éjszakán át hűvös helyen pihentetjük.
Másnap kisujjnyi vastagságúra nyújtjuk, derelyevágóval
körülbelül 10 cm hosszúságú rudakat vágunk belőle,
amelyeket paprikás tojással megkenünk, köménymaggal
megszórunk. A rudakat sütőpapírral kibélelt tepsibe
fektetjük, és a 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül
20 perc alatt szép pirosra sütjük.

kaloria 220 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.