Forrás: Vár: a Speiz

Kacsamell serpenyőben, pásztortarhonya rizottóval

Kacsamell serpenyőben, pásztortarhonya rizottóval

A vékony csíkokra vágott szalonnán megpirítjuk a tarhonyát, majd hozzáadjuk az apróra vágott nyers krumplit. Megsózzuk, lassú tűzön főzzük, közben kis adagokban, folyamatosan zöldséglevest öntünk hozzá, pont, mint egy rizottóhoz. Így főzzük készre a tarhonyát, a végén hozzáadjuk a vajat, ettől lesz krémesebb a köret állaga. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk a kacsamell mellé.
Az almákból kevés víz és a fűszerek – fahéj, kevés citromlé, szegfűszeg – hozzáadásával klasszikus kompótot
készítünk, amit végül botmixerrel krémesre keverünk. A kacsamelleket megsózzuk, megborsozzuk, majd kevés olajon serpenyőben megsütjük.

kaloria 960 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink