Kacsingatós pecsenye

Kacsingatós pecsenye

A csirkemellről a bőrt lefejtjük, majd kicsontozzuk. Az
így kapott 4 húsdarabot lapjában félbevágjuk. Kissé kiverjük, sóval, őrölt borssal meghintjük. A kolbászt 4 darabba vágjuk, a hússzeletekre fektetünk egyet-egyet, a
húst ráhajtjuk, hústűvel megtűzzük. A fölforrósított olajon
köröskörül megpirítjuk, mellédobjuk a megtisztított fokhagymagerezdeket, és kevés vizet aláöntve, fedő alatt
puhára pároljuk. A felengedett leveles tésztát 2-3 mm
vastagra nyújtjuk, derelyemetszővel ujjnyi széles csíkokra
vágjuk, és a kihűlt roládokra csavarjuk. Felvert tojással
megkenjük, köménymaggal meghintjük, és sütőpapírral
bélelt tepsibe fektetjük. Előmelegített sütőben, 240 fokon
10-12 perc alatt pirosra sütjük.

kaloria 610 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.