A sütőt előmelegítjük 150 fokra.
A porcukrot és a kakaóport átszitáljuk egy tálba. A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük. Ezután apránként, evőkanállal adagolva hozzákeverjük a kristálycukrot, s addig verjük tovább elektromos habverővel, amíg kemény, enyhén fényes habot nem kapunk. Belekeverjük a vaníliás cukrot, majd fakanállal óvatosan hozzáforgatjuk a porcukros kakaóport, ügyelve, hogy teljesen eloszlassuk benne, de közben a habot ne törjük össze.
Habzsákkal vagy evőkanállal kis halmokat formázunk sütőpapírral bélelt tepsire, egymástól 5 cm távolságra. Körülbelül 25 perc alatt megsütjük.
Összekeverjük a krém hozzávalóit, és ha kihűltek a habcsókok, kettőt-kettőt összeragasztunk vele.