Sóval bedörzsöljük az egyben hagyott borjúlapockát. Letépünk egy nagyobb, erős alufóliadarabot, bekenjük olajjal. A közepére rakjuk a húst, rárakjuk a meghámozott, felkarikázott vöröshagymát, a száráról letépkedett zöld fűszereket, csurgatunk rá olívaolajat. Gondosan becsomagoljuk.
Belerakjuk egy kicsi tepsibe, öntünk alá vagy két deci vizet, és 170 fokos sütőben bő két órán át sütjük. Ha elforrna alóla a víz, pótoljuk. A végén kibontjuk a fóliából, lesöpörjük róla a vele sült zöldségeket, és kicsit rápirítunk magasabb hőmérsékleten.
A padlizsánokat megmossuk, a két végüket levágjuk, és hosszában vastagabb szeletekre felvágjuk. Kiolajozott grillserpenyőben mindkét oldalát megsütjük pár perc alatt. Kiszedjük, melegen tartjuk (nem sózzuk meg, mert akkor nagyon sok vizet enged).
A koktélparadicsomokat a serpenyőben visszamaradt zsiradékon egy kicsit megpirítjuk, épp csak annyira, hogy kicsi színt kapjanak. Együtt tálaljuk a kétféle zöldséget a szeletekre vágott hússal. Nagyon jól illik mellé a héjában sült krumpli.