Tészta
A tészta összetevoit összegyúrjuk, lehetőleg 2 órát hideg helyen pihentetjük. A füstölt tarját ledaráljuk vagy apró darabokra vágjuk, összekeverjük a tejföllel és a fűszerrel. A tésztát vékonyra kinyújtjuk (2-3 mm). Körülbelül 5 × 5-ös négyzetekre vágjuk, a töltelékből kis halmokat helyezünk a közepére. A négy sarkát összefogjuk, mint egy kis batyut, a széleket összenyomkodjuk. Sütőpapírral kibélelt sütőlemezre helyezzük. A tetejüket megkenjük egy felvert tojással. Megszórjuk szezámmaggal vagy fekete köménnyel. 175 fokon, közepes lángon 25 percig sütjük, amíg enyhén pirulni nem kezd.
Töltelék
A sonkát apróra vágjuk, összekeverjük a tejföllel és a kakukkfűvel.