Kapros csicsókasaláta lila hagymával

Meghámozzuk a csicsókát, felkarikázzuk, és sós vízben félpuhára főzzük. Leszűrjük.

A savanyú káposztát megkóstoljuk, ha szükséges, bő vízben átmossuk. Kicsit átvágjuk, hogy ne legyenek benne túl hosszú szálak.

A hagymát meghámozzuk, vékonyan félkarikára vágjuk. Egy salátástálban összeforgatjuk a csicsókát a káposztával, a hagymával.

A balzsamecetet egy kis lábasban beforraljuk a felére, végül a salátára locsoljuk. Meghintjük finomra vágott kaporral, szükség szerint sózzuk és borsozzuk.

https://videkize.hu/recept/almas-sajtos-csicsokasalata-zoldsegtempuraval/

kaloria 140 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink