Tészta
Egy éles késsel 15 darab babapiskótát keresztben félbevágunk, a maradékot összemorzsoljuk. A vajat megolvasztjuk, és összekeverjük a piskótamorzsával.
A masszát egy 26 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába nyomkodjuk. A kettévágott babapiskótákat a cukrozott felükkel kifelé szorosan egymás mellé az
alapra nyomkodjuk, az oldalfal mellé. A formát hideg helyre tesszük.
Krém
Hideg vízben megpuhítjuk a zselatint. A kapucsínóport feloldjuk egy evőkanál forró vízben, és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük. Egy nagy tálban összekeverjük a krémsajtot, a mascarponét, a túrót, a porcukrot meg a vaníliás cukrot. A kinyomkodott zselatint feloldjuk 3 evőkanálnyi forró vízben, ezt is alaposan
beledolgozzuk. Óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot. A kész krémet rákenjük az alapra, hideg helyen hagyjuk teljesen megdermedni.
Díszítés
A marcipánt összegyúrjuk kevés porcukorral és ételfestékkel, porcukorral megszórt deszkán kinyújtjuk. Fenyőfákat szúrunk ki belőle, azokat pedig megszórjuk
színes cukorgyönggyel. Az 1 dl tejszínt kemény habbá verjük, csillag végű nyomózsákba töltjük. A tortát fenyőfákkal, tejszínhabbal, kávészemekkel és csokoládéforgáccsal díszítjük. Tálalásig hűtőszekrényben tartjuk.