Egy kis lábasba öntjük a tejszínt, a mézet, hozzáadjuk a reszelt narancshéjat, az őrölt szegfűszeget és fahéjat. Összefőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
200 g étcsokit apróra vágunk, majd gőz felett megolvasztjuk. Hozzákeverjük a fűszeres tejszínt, és negyedórára berakjuk a masszát a hűtőszekrénybe.
Utána 10-12 grammos halmokat kanalazunk ki belőle, megint berakjuk a hűtőszekrénybe negyedórára. Utána golyókat formázunk a halmokból, és megint hűtjük tíz percet.
A maradék csokit is összevágjuk, gőz felett megolvasztjuk. A porcukrot átszitáljuk egy tálba. A kis golyókat megforgatjuk az olvasztott csokiban, majd beleforgatjuk a porcukorba, és benne is hagyjuk, míg meg nem dermed a bevonata. Hűtőszekrényben tároljuk.