Deme Erika (Nagykáta) jobbnál jobb recepteket gyűjtött össze, bármelyik nagy családi kedvenc lehet. A karamella és csoki párosának sok hódolója van, nekik mindenféleképpen érdemes kipróbálni ezt az ínycsiklandozó csemegét is.
Kikeverünk 4 tojást 20 dkg cukorral és 7 dkg puha vajjal. Hozzákeverünk 5 dkg reszelt étcsokit. Ezután összekeverjük a lisztet a sütőporral, és hozzáadjuk a tojásos masszához. Másfél dl tejjel hígítjuk. Kizsírozott, lisztezett tepsiben megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Összevágjuk a tejkaramellát meg a másik 5 dkg csokit. Beletesszük a tejszínbe, és addig (de csak addig, és nem tovább!) melegítjük, míg fel nem olvadnak. Alaposan átkeverjük, és hűtőszekrényben jól lehűtjük. Ha már elég hideg, hozzáadunk 10 dkg porcukrot és 1 csomag habfixálót, majd kemény habot verünk belőle. Rákenjük a tészta tetejére, a tetejét olvasztott csokival megmárványozzuk. Nagyobb kockákra vágva tesszük az asztalra.