A lisztből, a zsírból, a cukorból, a tojássárgákból és a sütőporból annyi tejjel, amennyit felvesz nyújtható tésztát gyúrunk, majd 3 három cipót formálunk. Mindegyik cipóból sütőpapíron közepes tepsi méretű vékony lapot nyújtunk. Áthúzzuk egy sütőlemezre, és egyesével megsütjük, 180 fokos sütőben körülbelül 10 perc alatt sül meg. Hagyjuk kihűlni.
Az egyik lapot összemorzsoljuk, összekeverjük kevés tejjel, hozzáadjuk a vajat, a kakaóport, a cukrot, a lekvárt és a rumot. Sűrű piskótaállagúra keverjük, ha szükséges, kis tejjel lazíthatjuk. Ezt a krémet simítjuk a két egyben maradt lap közé.
A tojásfehérjékből a porcukorral gőz felett kemény habot verünk, rákenjük a süteményre. Csokit reszelünk a tetejére, és legalább egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük, hogy megpuhuljanak a lapok.