Kávékocka és mazsolás minimuffin
A mazsolát a rummal elkevert vízbe áztatjuk, felmelegítjük, hagyjuk állni. Gőz felett összeolvasztjuk a csokit 15 dkg vajjal. Nem szabad túlhevíteni, inkább legyenek benne kis vajdarabkák. Levesszük a gőzről, belekeverjük a cukrot, a sót, elektromos habverővel egyesével beledolgozzuk a tojásokat, végül a lisztet. Kettéosztjuk. Egyik felébe belekeverjük a lecsöpögtetett mazsolát meg a fahéjat, és minimuffinsütőben megsütjük. Teljesen kihűtjük. Citromlével elkeverünk annyi porcukrot, hogy sűrű, de még jól kenhető legyen. Megkenjük a kis muffinok tetejét, rögtön megszórjuk a díszítő cukorral. A tészta másik felébe belekeverjük a neszkávét, és pici, szögletes, papírral bélelt tepsiben megsütjük. Ha kihűlt, olvasztott csokival (10 dkg) bevonjuk a tetejét. Bekarcoljuk a kis kockák helyét, és egy-egy igazi vagy csokoládé-kávészemet teszünk a közepükbe. Ha megszilárdult a bevonat, kockákra vágjuk.