Összekeverjük a két tojássárgáját egy deci tejszínnel, a keményítővel meg 5 dkg porcukorral, és gőz felett sűrűre főzzük. A fehérjékből habot verünk, és összeforgatjuk a tűzforró tojáskrémmel. Hagyjuk kihűlni. Egy másik tálban kihabosítjuk a mascarponét a maradék porcukorral, utána hozzákeverjük a kávé felét, a narancslevet, a kakaót és egy evőkanál rumot. Végül összeforgatjuk a kétféle habot. Habzsákba töltjük. Egy csészében összekeverjük a maradék kávét egy evőkanál rummal. Előkészítünk négy poharat. Alulra jön az összetépkedett/összetört süti, meglocsoljuk az öntettel, nyomunk rá kávés habot, szórunk rá tört mandulát. Ismét jön rá némi öntettel meglocsolt süteménykocka vagy morzsa, arra egy kis kávés krém. Végül habot verünk a maradék tejszínből, és csillagcsőrös habzsákból rányomjuk a tetejére.
Hozzávalók
4 személyre